Køberrådgivning

Vores konsulenter hjælper dig med professionel køberrådgivning

For de fleste er boligkøbet en af livets største privatøkonomiske investeringer. Derfor er det vigtigt, at man tager den rette beslutning, og ofte kan det være svært at gennemskue, om en ejendoms tilstand nu også svarer til forventningerne.

Hos Hus&Energi Gruppen tilbyder vi professionel byggeteknisk køberrådgivning i vurderingen af ejendommens tilstand, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Køberrådgivningen foregår normalvis med et indledende møde mellem dig og en af vores konsulenter, hvor der foretages en fælles besigtigelse af huset. Efter en grundig købergennemgang af ejendommen, udarbejder vi en skriftligt rapport, medmindre andet aftales.

Hvis der allerede er lavet en tilstandsrapport og el. energimærkning på ejendommen, vil det være et naturligt udgangspunkt for køberrådgivningen, at vi starter med sammen at gennemgå dem.

Ved køberrådgivning kan vi hjælpe med at vurdere, om der er behov for særlige undersøgelser såsom specialundersøgelser af funderingsforhold, svampe- og fugtangreb, eller husets egnethed til en påtænkt ombygning.

Som supplement til køberrådgivningen, kan vi udarbejde prisoverslag over udbedring af eventuelle fejl og mangler på tilbygninger og energibesparende foranstaltninger mm.

Hus&Energi Gruppen - så er du ikke i tvivl.

 

Kontakt

Ring eller udfyld skemaet så får du svar med det samme

For direkte telefonisk kontakt vælg et medlem i listen nedenfor eller find din nærmeste byggesagkyndige på kortet her

Vælg venligst

Er du i tvivl om hvem du skal henvende dig til så find den nærmeste på kortet her

Skal vælges
Skal indtastes
Indtast en korrekt email
Invalid Input
Invalid Input