Termografi

Termografi er en moderne og effektiv løsning.

Termografi er infrarød fotografering, der giver en varmeteknisk kortlægning af temperaturerne på bygningsflader og konstruktioner.

De termografiske billeder benyttes til at klarlægge, hvor på en bygning der er manglende isolering eller utætheder. På denne måde kan du nemt lokalisere og præcisere, hvor du med størst fordel kan foretage en renovation eller udbedre bygningsskader.

Når utæthederne er lokaliseret og repareret, kan du spare penge på varmeregningen og eliminere eventuelle utilsigtede, trækrelaterede gener i huset. Ofte tjener en termografering, kombineret med eksempelvis en efterisolering, sig selv hjem i løbet af få år.

Termografering udføres normalt fra september til marts måned. Grunden hertil er, at der helst skal være en forskel på ude og inde temperaturen på omkring 15. grader celsius, så varmestrålingen som overfladen udsender fremstår tydeligt, og så faren for fejlkilders indflydelse på de målte data minimeres.

Hos Hus&Energi Gruppen dokumenterer vi den termografiske undersøgelse med en udførlig, skriftlig rapport med konklusion og billeder af overfladetemperaturene, hvor man nemt kan aflæse de målte temperaturer.

Hvis du er i tvivl, om en termografering kan reducere dit energiforbrug, så kontakt en af vores konsulenter, og få mere at vide om mulighederne for efterisolering eller tætning af din bolig.

Kontakt

Ring eller udfyld skemaet så får du svar med det samme

For direkte telefonisk kontakt vælg et medlem i listen nedenfor eller find din nærmeste byggesagkyndige på kortet her

Vælg venligst

Er du i tvivl om hvem du skal henvende dig til så find den nærmeste på kortet her

Skal vælges
Skal indtastes
Indtast en korrekt email
Invalid Input
Invalid Input